Wat doen wij

Gebrs. Willard is één van de bekendste groothandels in woningtextiel van Nederland. Wij zijn gevestigd in Naarden (NH) en onze passie ligt vooral bij vloerbedekking. Door onze 140 jaar aan ervaring en kennis zijn we ervan overtuigd dat wij de professionele woning- en projectinrichter optimale ondersteuning kunnen bieden.

Gebrs. Willard wil de professionele woning- en projectinrichters van Nederland ondersteunen en ontzorgen. Wij richten ons zowel op de markt voor consumentenproducten als ook op de projectmarkt. Daartoe voeren wij, naast alle bekende merken, ook marktdekkende eigen private label collecties op het gebied van vloerbedekking en gordijnen, evenals bijbehorende fournituren. Tevens bieden wij onze partners in de markt gerichte informatie en adviezen; mede door de concrete ondersteuning via onze vertegenwoordigers en onze deskundige, behulpzame verkoopbinnendienst.

Bij Gebrs. Willard staan kwaliteit, service, klantgerichtheid, betrouwbaarheid én een persoonlijke instelling centraal. Wij onderhouden graag een prettige, professionele én duurzame samenwerking met onze klanten.

De showroom van Gebrs. Willard is gevestigd in Naarden en vanuit deze locatie bieden wij een unieke service aan onze relaties. Namens hen ontvangen wij graag consumenten uit heel het land om hen te voorzien van een uitgebreid en deskundig advies omtrent de inrichting van de woning. Eén van de mooiste showrooms van Nederland maakt een bezoek een unieke ervaring voor iedere bezoeker.

Ook in Naarden bevindt zich ons distributiecentrum, van waaruit onze medewerkers zorgen voor tijdige, betrouwbare leveringen van alle producten. Bovendien kunt u dagelijks bij ons distributiecentrum terecht voor het ophalen van diverse producten uit ons assortiment. Van onze Sfeervol Wonen collectie (zowel tapijt als vinyl) tot diverse fournituren als ondervloeren, ondertapijt, lijm en egalisatie. In principe zijn alle producten bij ons uit voorraad leverbaar.