Vernieuwde Coral Collectie

Vanaf 12 september 2016 introduceert Forbo de nieuwe Coral collectie. Een collectie met verfrissende, nieuwe kleuren, PVC tegels én een verbeterde Coral Welcome.

 

Extra veilig
Coral wordt nu ftalaatvrij geproduceerd. Dat betekent dat de weekmaker, die in theorie mogelijk schadelijk zou kunnen zijn voor de gezondheid, is vervangen door een variant met een gezond profiel.

Niet gewijzigd, maar nog steeds belangrijk: alle textiele matten hebben de hoogst haalbare brandklasse: Bfl-s1, waardoor elke uitgang in principe ook bij brand veilig blijft.

 

Extra kleuren
We positioneren Coral als de collectie entreematten met de meeste keuze in kleur. Dit zie je vooral terug in de trendkleuren die aan Brush zijn toegevoegd, maar ook in Classic en zelfs in Duo vind je opvallende kleuren. Zo is er voor ieder wat wils, of het nu gaat om grijs, zwart of opvallende kleuren als turquoise of zelfs paars.

 

Extra keuze
De complete Classic en Brush collectie zijn nu leverbaar in banen (105, 155 en 205 cm breed), matten (55×90, 90×155, 135×205 en 205×300) én tegels van 50×50 cm.

 

Extra duurzaam
Forbo is de enige fabrikant van entreematten die een eigen productie in Nederland heeft. Dat betekent minder transportkilometers. Er wordt gebruik gemaakt van Econyl garen. Hierin worden bijvoorbeeld de oude visnetten van o.a. de Urker vissersvloot hergebruikt. Bij Welcome wordt er zelfs gebruik gemaakt van een tuftdoek gemaakt van o.a. gerecyclede petflessen.

 

Gepubliceerd op: 16-09-2016

Coral_Luxe_Roomshots_Consument_2907_HD Coral_Duo_Roomshots_Consument_9710-2_HD

 

Deel dit artikel: