Nieuw: Liberty PVC stroken

We zijn verheugd om u onze nieuwste generatie PVC collectie te kunnen presenteren.

Na het overweldigende succes van onze andere PVC collecties zullen wij deze geheel nieuwe collectie naast onze bestaande PVC collecties gaan voeren.

Deze “nieuwe generatie” collectie is zeer uniek te noemen en niet vergelijkbaar met de huidige producten in uw showroom. De ” LIBERTY” collectie gaan wij op een andere manier presenteren en wordt het beeldmerk voor de toekomst.

De Liberty collectie bestaat uit maar liefst 10 hout dessins, zowel leverbaar als rechte plank (152x24cm) & visgraat (61x15cm) en 5 betonlook kleuren
Adviesverkoopprijzen: €33.95 en €39.95m2

Steeds vaker kregen we ook de vraag: Wat is jullie bijdrage aan een beter milieu? Wij kunnen nu zeggen dat we zeker onze bijdrage hierin leveren.

Door middel van een transparante samenwerking met de non-profit organisatie “WeForest” leveren wij graag onze bijdrage aan een beter milieu. www.weforest.org

Alle dessin borden zullen wij uitvoeren met een QR-code waarmee de consument d.m.v. inscannen gelijk de desbetreffende strook/tegel in z’n eigen interieur kan implementeren.

Momenteel zijn wij gestart met de voorinschrijving van deze geheel nieuwe collectie en wij verwachten de eerste displays eind januari te kunnen uitleveren.

Klik hier voor de verkooppresentatie

Nieuwsgierig geworden? Voor verdere informatie kunt u altijd contact opnemen met uw vertegenwoordiger!

Deel dit artikel: