Parade

Parade Tapijt is evenals de merken Bonaparte en Desso onderdeel van Desso Consumer Carpets. Kenmerken van het merk zijn:

  • Luxe
  • Weelde
  • Stijlvol
  • Betrouwbaar

Bij de productie van tapijt kan er met verschillende synthetische garens worden gewerkt, zoals polyamide, polyacryl, polyester en polypropyleen. Het tapijt van Parade wordt veelal van polyamide gemaakt. Dit garen is niet alleen heel erg sterk, maar ook lichtecht, elastisch en antistatisch. Ook brandt polyamide niet gemakkelijk wat de veiligheid ten goede komt.

Parade werkt met het Cradle to Cradle principe. Het merkt streeft ernaar gerecyclede grondstoffen en hernieuwbare en duurzame energiebronnen te gebruiken. Als u een Parade tapijt aanschaft krijgt u dus niet alleen het mooiste op het gebied van stijl en design, maar wordt u ook onderdeel van het Cradle to Cradle systeem van Parade.

Parade & Gebrs. Willard
Het tapijt van Parade is zowel geschikt voor consumenten als voor licht projectmatig gebruik. Of u nu tapijt zoekt voor de woonkamer, slaapkamer, kantoor aan huis of voor op de trap is, Parade heeft voor iedere ruimte een geschikt tapijt in de collectie. Wij adviseren u graag verder over de mogelijkheden. Voor meer informatie over de collectie, prijzen en het stalenmateriaal neem contact op met de vertegenwoordiger in uw regio.

Dessometropolitan_vloerkleed_2