Marmoleum

Forbo’s linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden. Het is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur.

Wat Marmoleum zo speciaal maakt, is dat het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen. Alle Marmoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduur kosten.

Marmoleum & Gebrs. Willard
Marmoleum is geschikt voor de consumentenmarkt maar ook voor projectgebruik. Wij adviseren u graag verder over de mogelijkheden. Voor meer informatie over de collectie, prijzen en het stalenmateriaal neem contact op met de vertegenwoordiger in uw regio.