Desso

Desso is een toonaangevend merk dat evenals Parade en Bonaparte deel uitmaakt van de grote Europese producent: Desso Consumer Carpets. De kenmerken van Desso zijn:

  • Architectuur
  • Design
  • Natuurlijk
  • Functioneel

Desso is een gerenommeerd all-round merk dat een hoog architectonische uitstraling goed weet te combineren met functioneel gebruik. Een goed voorbeeld hiervan is de kwaliteit Airmaster. Desso Airmaster is een innovatieve tapijt met lucht filterende eigenschappen voor een gezond klimaat op woon- en werkvloer. Bij de productie van tapijt werkt Desso zowel met synthetische garens als met natuurlijke garens, zoals wol.

Desso werkt met het Cradle to Cradle principe. Het merkt streeft ernaar gerecyclede grondstoffen en hernieuwbare en duurzame energiebronnen te gebruiken. Als u een Desso tapijt aanschaft krijgt u dus niet alleen het mooiste op het gebied van stijl en design, maar wordt u ook onderdeel van het Cradle to Cradle systeem van Desso.

Desso via Gebrs. Willard
Desso tapijt past binnen ieder interieur ook als vloerkleed kan bijna ieder desso tapijt gecreëerd worden. Desso tapijt is overal toepasbaar zoals; woonkamer, slaapkamer, trappen, licht project gebruik en karpet op maat. Maak vrijblijvend een afspraak voor deskundig advies.

1a Asteranne_Auping_voor