Bonaparte

Bonaparte Tapijt is een sterk merk dat evenals Parade en Desso van Desso Consumer Carpets. Kenmerken van het merk zijn:

  • Speels
  • Kleurrijk
  • Modern
  • Retro Vintage

Bonaparte speelt in op de smaak van een jongere doelgroep door het gebruik van grafische patronen en combinaties van felle en pastel kleuren. De jonge en modische uitstraling van dit merk vindt u terug in kwaliteiten als Vintage en Alive.

Bij de productie van tapijt kan er met verschillende synthetische garens worden gewerkt, zoals polyamide, polyacryl, polyester en polypropyleen. Het tapijt van Bonaparte wordt veelal van polyamide gemaakt. Dit garen is niet alleen heel erg sterk, maar ook lichtecht, elastisch en antistatisch. Ook brandt polyamide niet gemakkelijk wat de veiligheid ten goede komt.

Bonaparte werkt met het Cradle to Cradle principe. Het merkt streeft ernaar gerecyclede grondstoffen en hernieuwbare en duurzame energiebronnen te gebruiken. Als u een Bonaparte tapijt aanschaft krijgt u dus niet alleen het mooiste op het gebied van stijl en design, maar wordt u ook onderdeel van het Cradle to Cradle systeem van Bonaparte.

Bonaparte & Gebrs. Willard
Het tapijt van Bonaparte leent zicht voor consumenten en voor licht projectmatig gebruik. Daarnaast kunt u van deze hippe design kwaliteiten ook op maat gemaakte karpetten laten vervaardigen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

bonaparte_vintage_174_203